Tarih: Cmt Nis 19, 2008 11:12 am | Açıklama: yardım edin lütfennn... çıldırmak üzereyimmm :(
nerden başlayacağımı bilmiyorum..hata yaptım hem de çok büyük... bi ilşkim wardı.çok sewiyordum.ancak saçma bi nedenden ayrıldık.we ben onu aklımdan we kalbimden atamadım.bir daha biraraya gelemicemizi düşünerek kendimi ondan sıyırabilmek için birine ihtiyacım olduğuna kara werdim.we biriyle tanıştım.bana tahmin edemiceniz kadar aşık şu anda.çok temiz we iyi niyetli biri...ancak eski sewgilim beni aradı we beni unutamadığını söyledi..şimdi ona hala aşık olduğumu we başkalarını onun aşkına yama yapmaya çalıştığımı ama yapamadığımı anladım..ama gelin görün ki son beraber olduğum çocuk ona aşık olduğuma emin...ben onu üzmek istemiyorum... bunu ona nasıl söylicem..eski sewgilime hala aşık olduğumu we onu istediğimi nasıl söylerim ona..çıldırmak üzereyim yalwarırım bana akıl werin...
'Zararın neresinden dönerseniz kârdır' derim. Üçünüze de çok yazık olmuş..
Mutlu günler..
_________________ " Bir bal çanağı olmak isterdim
Çocuklar parmaklarını banardı gözlerime
Kör olurdum ufak elleriyle
'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim.. "
sewgili paryoşa ewet zor bi durumdasın..ama kalbinden geldiği gibi dawran we bi an önce harekete geç...sewgili gölgeye hak weriyorum.zararın nereinden dönülse kardır..
oooffff ne zor bi durumm ya ama seni çok iyi anlıyorum da şey diycem bnce seni seven çocuğa saçma bii neden bulma sevmediğinide söyleme hayal kırıklığına uğramasın o acı berbat bişey bende yaşattım birine istemeden.( ve şimdi ondan çok ben acı çekiyorum)
bişekilde onu kızdır ve kavga edin sonrada bitir derim ama vicdan azabı çekiyosun bunuda söliyim keşke başlamasaydın dicem ama çok geç pişmanlıkta bi işe yaramıyo
dedimya bişekilde mantıklı bi kavga nedeni bul sonrada kavga edip bitir Allah yardımcın olsun cnm çok fazlada düşünme daha kötü olursun akışına bırak biraz
tmm kızların çogu birini severken başka biriyle çıkıyo unutmak için ama buna neden olanda yine erkekler öyle değilmi??
yada herif hayatı boyunca bisürü kızla çıkıyo ahını alıyo sonra bi kız ona aynısını yaşatınca kız suçlu oluyo ama zamanında oda aynısını yapmıştı? o suçlu değilmi?
o veya bu şekilde herkes hakettiğini bulur diye düşünüyorum
ewet kinyas çok ağır olmadı mı sence?yaptığı hatanın farkında ki yardım istiyor..ama her insan hata yapabilir......aşkın insana neler yaptırabileceğini eminim sende bilirsin..kalbine söz geçiremezsin.bazen insanın beyni we kalbi aynı şeyi söylemiyo malesef..we ne yöne gideceğini düşünürken sawruluwerirsin istem dışı.. onun olayıda bundan ibaret...haklısın yazık... çok yazık...
Çoğu insan bunu yapıyor ama yazık. 3. şahsın suçu ne.zor zamanında sana kucak açmış.sevmiş.ayıp.bunu çoğu kız yapıyor ve bu da onları güvenilmez yapıyor işte.sert olduysa kusura bakma.
uzatmadan ayrılın bence.
ewet kinyas çok ağır olmadı mı sence?yaptığı hatanın farkında ki yardım istiyor..ama her insan hata yapabilir......aşkın insana neler yaptırabileceğini eminim sende bilirsin..kalbine söz geçiremezsin.bazen insanın beyni we kalbi aynı şeyi söylemiyo malesef..we ne yöne gideceğini düşünürken sawruluwerirsin istem dışı.. onun olayıda bundan ibaret...haklısın yazık... çok yazık...
ben burda paryoşa ya kişisel birşey söylemedim yanlış anlaşıldı sanırım.genel olarak konuşmuştum.
ana fikrim bu.bu şekilde davranışlar sadace kendine değil başkalarına da zarar veriyor.ondan demiştim.neyse uzatmayım tavsiyemi yineleyip kaybolayım (:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız