Tarih: Per Kas 08, 2007 8:22 am | Açıklama: Sch...
"Bilmiyorum doğum günü kutlamasından daha güzel bir kutlama var mıdır? Benim tercihim doğum günlerinden yanadır.
Kendinin ya da sevdiğin insanın dünyadaki varlığını kutlarsın. Var olmak hiç de azımsanacak bir mutluluk değildir. Hatta var olmak en kutlanılası şeydir. Çünkü var olmakla yok olmak arasında sadece bir an vardır. Bir an sonra yoksan, dünyaya hatta yüzyıllar sonrasına bir isim bırakabilmenin de bir anlamı yoktur. Dünya durmaz devam eder.
Bu nedenle doğum günlerimi doğum haftası şeklinde uzatır, o hafta daha çok istediğim şeyleri yaparım...
Mutluluktan uçmak için bir balona tutunmak yeter.."
Herşey gönlünce olsun. Allah uzun, mutlu, huzurlu ve sağlıklı ömürler versin. İyi ki doğdun Sch..
_________________ " Bir bal çanağı olmak isterdim
Çocuklar parmaklarını banardı gözlerime
Kör olurdum ufak elleriyle
'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim.. "
''Roma imparatorluğunda Saat külelerinin üzerinde Omnes Vulnerant Ultima Necat yazarmış.Tam Anlamı İse Her Dakika Yaralar,Sonuncusu Öldürür.Halkın Zaman Kavramanı Daha İyi Anlaması İçin Kullanılırmış.''
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız