| |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Toplam 3 mesaj] |
|
|
|
|
|
|
Co-Admin
|
Tarih: Cmt Eyl 30, 2006 4:28 pm | Açıklama: |
Erkekler i?in zor durumdan kurtulma taktikleri
Erkekler, kad?nlar taraf?ndan hep d???ncesiz olmakla su?lan?rlar. ??in ac? yan?, ger?ekten de ?yledirler. Sorumluluk duygular? yeteri kadar geli?memi?tir, hepsi kocaman ?ocuklara benzer ve ili?ki s?resince randevular?na ge? kalmak ve ba?ka kad?nlarla ilgilenmeye devam etmek gibi ?l?mc?l g?nahlar i?lerler. Affedecek kad?n, affeder. Affetmeyecek kad?n, asla affetmez. Ama tatl?dilli olunur ve uygun mazeretler testi k?r?lmadan haz?rlan?rsa, sevgilinizin size verdigi hapis cezas?ndan kurtulman?z kolayla??r.
1-Sorun:
Eve Sarho? Geldiniz.
O ne der?
"Allah belan? versin defol!"
Siz ne diyebilirsiniz ?
(tabii ki sabah olup da yeniden konu?ma yetene?inize kavu?tu?unuzda)? "Berbat bir g?n ge?irmi?tim ve sorunlar?m? eve, sana ta??mak istemedim. Yapt???m?, sorumsuzluk olarak g?r?yorsan ?ok ?z?r dileim, ama gelip senin ba??n? a?r?tmak yerine kendi kendime de?arj olmak istedim."
B?yle konu?arak, sevgilinizi, eve gelmeden ?nce bar ya da meyhaneye u?ray?p bir iki tek atarak, asl?nda ona iyilik yapt???n?za ikna edebilirsiniz. B?t?n g?c?n?z? kullanarak ona, eve sarho? gelmenin sevginizin bir ifadesi oldu?unu anlat?n. Kendinizi ?ok k?t? hissetti?inizi, ac?lar?n?z? sevdi?iniz insanla payla??p onu da ?zmek yerine, i?inize at?p kendi kendinize ??z?mlemeye karar verdi?inizi s?yleyin. Sizi affedebilir.
Felaket Senaryosu:
Sevgiliniz gelecekte sorunlar?n?z? meyhanedeki arkada?lar?n?zla de?il, kendisiyle payla?man?z? isteyebilir.
2-Sorun:
Kazara ona ba?ka bir kad?n?n ad?yla seslendiniz
O ne der?
"Nalan m?? O da kim? Eski dalgan m?? Defol git!"
Siz ne diyebilirsiniz
(s?yledi?iniz ismin kime ait oldu?una ba?l? olarak)? ?ok ?z?r dilerim...(bu kez ad?n? do?ru s?yleyin). Son zamanlarda bana neler oluyor, ger?ekten bilmiyorum. Sa?malay?p duruyorum. Ge?en hafta i?te patronuma Hande, a?abeyime de Banu diye seslendim. Galiba bir sinir hastal?klar? uzman?na g?r?nmem laz?m." Dil s?r?meleri insan?n ba??na, hele de stresli zamanlar?nda s?k s?k gelir. Bir yandan sevgilinizi avutnaya, susturmaya, onun g?nl?n? almaya ?al???rken di?er yandan da durduk yerde neden ba?ka bir kad?n?n ad?n? s?yledi?inizi bulmaya ?al???n. Ve ger?ekten doktora gitmek istemiyorsan?z, a?z?n?zdan ??kana ?ok dikkat edin.
3-Sorun:
Do?um g?n?n? unuttunuz
O ne der?
B?yle bir durumda kad?nlar konu?maz. Konu?urlarsa da "?ki g?n ?nceydi" derler.
Siz ne diyebilirsiniz?
"Valla do?um g?n?n? unutmad?m. Hi? unutur muyum hayat?m? Yaln?zca ?zel bir hediye almak istedim sana ve arad???m ?eyi bir t?rl? bulamad?m. "YA DA "Valla unutmad?m. Hatta sana ?ok ?zel bir do?umg?n? hediyesi se?tim, sipari?i verdim. Ama aptal herifler hala yurtd???ndan getirtmeyi ba?aramad?lar." Bu s?zleri s?ylerken, burnunuzdan bir kil koparak g?zlerinizin ya?armas?n? sa?lamal?s?n?z.
Bir ihtimal daha var:
Su?unuzu itiraf edin ve ona "Gel, beraber al??veri?e ??kal?m, yeme?e gidelim. Hatam? telafi etmem i?in bana bir f?rsat ver" deyin.
4-Sorun:
Annesiyle ilgili k?t? ?eyler s?ylediniz
O ne der?
"Annem hakk?nda b?yle konustu?una inanam?yorum. Kapa ?eneni!"
Siz ne diyebilirsiniz?:
"Hakl?s?n, b?yle ?eyler s?yledi?im i?in ?ok pi?man?m ve kendimden utan?yorum. Ama sevgilim, ben yaln?zca "bizi savunmaya ?al???yordum. Sen art?k annenin k???k k?z? de?ilsin, benim biricik sevgilimsin." K?z arkadas?n?z? ?nce sizin sevgiliniz, sonra annesinin k?z? oldu?u yolunda ikna edin. Kad?nlar, kendilerine ba?lanan erkeklerden ?ok ho?lan?rlar.E?er ona ger?ekten ikinizi, aran?zdak? ili?kiyi savundu?unuzu g?stermeyi ba?arabilirseniz, k?zmas?n? engelleyebilirsiniz..
5-Sorun:
Onun seksi bir arkada??yla ?ok konu?tunuz
O ne der?
"B?t?n geceyi o koca g???sl? kar?yla konu?arak ge?irdin."
Siz nedersiniz?
"Abartma can?m, s?rf senin arkada??n diye konu?tum sadece, Hem g???sleri b?y?k olabilir ama poposu kocaman / di?leri ?ok ?irkin / a?z? kokuyor." Sevgilinizi, konustu?unuz hatunun en az bir tane affedilmez hatas? oldu?una inand?r?n. Kad?nlar, di?er kad?nlarda hata bulmaya bay?l?rlar. E?er seksi hatunla ?ok fazla zaman harcad???n?z?n fark?ndaysan?z, konuyu siz a??n. Tabi ki "Aman Tanr?m, onun o korkun? a??z kokusuna bir dakika daha dayanamayacakt?m" yada "Feci s?k?c? bir k?z! Tam bir facia!" diyerek.
6-Sorun:
Ona sa?ma sapan bir hediye ald?n?z
O ne der?
"Hediye etti?in lastikler i?in ?ok te?ekk?r ederim. ?imdi i?, araba almaya kald?."
Siz ne diyebilirsiniz?
"Sana bu kadar anlams?z hediye vermeme ?a??rd?n, di mi hayat?m? Sana ?aka yapt?m. Hadi ali?veri?e ??kal?m da istedi?ini al!" Genellikle sevgiliniz, se?ti?iniz hediyeyi de?il, romantizmden bu kadar uzak olu?unuzu sorun yapar. Frit?z ya da mutfak robotu gibi ruhsuz bir hediye bile, e?er g?zelce paketler ve "Seni seviyorum" yaz?l? bir kart ili?tirirseniz, sevgilinizin g?z?nde romantik bir anlam kazan?verir. Bizden tavsiye, pahal? ve ruhsuz bir hediye almak yerine, k???k ve ucuz ama romantik bir hediye al?n, ne olursa olsun, asla ?z?r dilemeye kalk??may?n. Muhtemelen kiz arkada??n?z ona verdi?iniz ?eyi, ne kadar anlams?z ve ruhsuz olursa olsun, ??pe atmayacak ya da bunun i?in size k?zmayacak kadar kibar ve ince davranacakt?r.
7-Sorun:
Eve sabah?n d?rd?nde d?nd?n?z
O ne der?
"Allahin cezas?, bu saate kadar nerede, hangi kar?n?n koynundayd?n?"
Siz ne diyebilirsiniz?
"Seni ?zd???m i?in ?ok ?z?r dilerim. ?ok d???ncesizce davrand?m."
Eve bu kadar ge? d?nd?g?n?z zaman, sevgilinizin kafas?nda ge?en olas?l?klar:
a- Ba??n?za bir kaza geldi ve ?ld?n?z.
b- O yokken kendi arkadaslar?n?zla deli gibi e?lenmeye gittiniz.
c- %99 ba?ka kad?nlarla d???p kalkt?n?z.
Bu olas?l?klar? g?z ?n?nde bulundurarak uygun yan?tlar haz?rlay?n. Sinirli ve gergin g?r?nmeyin, ona iltifat edin. Ba?? derde giren bir arkada??n?za yard?m etmek zorunda kald???n?z?, uyudu?unu d???nd???n?z i?in onu aramad???n?z? , b?t?n gece onu ?ok ?zledi?inizi ve s?rekli ka?maya ?ali?man?za ra?men bir t?rl? kurtulamadi??n?z? anlat?n, sak?n seks i?in a??r? istekli g?r?nmeyin, eger ba?ka bir kad?n?n yan?ndan geliyorsaniz ?zerinizdeki kokuya ve a?z?n?zdan ??kan s?zlere ?ok dikkat edin. |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Toplam 3 mesaj] |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
|
|