|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Toplam 2 mesaj] |
|
|
|
|
|
Cerrahpaşalı
|
Tarih: Pzr Ekm 07, 2007 7:54 am | Açıklama: |
 Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'de bu akşam deplasmanda karşılaştığı Manisaspor ile berabere kaldı.
Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Vestel Manisaspor ile Fenerbahçe, 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Şampiyonlar Ligi'nde Inter'i deviren ve deplasmanda CSKA Moskova'dan 1 puan kopararak süper bir başlangıç yapan sarı lacivertliler, ligdeki kötü gidişatı bir türlü durduramıyor.
Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı Vestel Manisaspor maçından 1-1'lik beraberlikle ayrılırken, ligde oynadığı 8 maçtan sadece 13 puan toplayabildi.
Karşılaşmanın 6. dakikasında Mehmet Aurelio ile öne geçen Fenerbahçe, bu golden sadece 4 dakika sonra Şener Aşkaroğlu'nun golüne engel olamadı ve skor 1-1'e geldi. İlk yarısı bu skorla sonuçlanırken, ikinci yarıda her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca maç beraberlikle sonuçlandı.
KEZMAN GÖZ YAŞLARIYLA OYUN DIŞINDA
Öte yandan Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, karşılaşmanın 77. dakikasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Oyunun 77. dakikasında sol kanattan gelen Fenerbahçe ortasını yatarak kontrol eden Manisasporlu kaleci Bülent Ataman'ın ayağına basan Kezman'ı, hakem Bünyamin Gezer kırmızı kartla cezalandırdı.
Sezon başından bu yana gösterdiği performansla, yoğun eleştirilere maruz kalan Kezman, sahayı terkederken göz yaşlarını tutamadı. Teknik direktör Zico moralsiz oyuncusuna teselli vermeye çalıştı.
APPİAH 145 GÜN SONRA
Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah, Vestel Manisaspor maçının sonlarına doğru oyuna girdi. geçirdiği ağır sakatlık ve ameliyat yüzünden sezon başından bu yana forma giyemeyen Appiah, bu maçla birlikte tam 145 gün sonra sahaya çıktı.
Hakem Bünyamin Gezer'i tebrik ediyorum (: |
|
_________________ " Bir bal çanağı olmak isterdim
Çocuklar parmaklarını banardı gözlerime
Kör olurdum ufak elleriyle
'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim.. "
|
|
|
 |
|
| 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Toplam 2 mesaj] |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|