Resimlerle Şarkılar bölümünde resimlerinizin altına müzik ekleyerek .biz'lere dinleti yapabilmeniz için:
1)www.musicwebtown.com adresine giriyoruz ve yeni bir hesap açmak için aşağıdaki bölüme tıklıyoruz:
2) Kayıt formunda kırmızı renk ile gösterilen zorunlu bölümleri dolduruyoruz. Terms of Services kutusunu işaretledikten sonra Sign Up butonuna basıyoruz:
3) E-mail aktivasyonuna gerek kalmadan kayıdımız tamamlanıyor. Bundan sonra herhangi bir müzik listesi oluştumamız gerekiyor. Bunun için Create New MP3 Playlist butonuna tıklıyoruz:
4) Karşımıza gelen formun hazır seçilmiş bölümlerine dokunmadan basit bir liste hazırlıyoruz ve ardından Save & Upload MP3(s) >> butonuna tıklıyoruz:
5) MP3 listemiz oluştuktan sonra sıra MP3 dosyamızı hesabımıza göndermeye geldi. Gözat'a basıp göndereceğimiz dosyayı seçtikten sonra ADD MP3 butonuna basıp bir süre bekliyoruz. Bu bekleme süresi, dosya büyüklüğü ile doğru orantılıdır:
6) MP3 dosyamız yüklendikten sonra sıra foruma işimize yarayacak dosya yolunu almaya geldi. En basit yoldan; yüklenmiş görünen dosyanın üzerinde farenin sağ tuşuna basarak aşılan listeden Özellikler'i seçelim. Sonra açılan pencereden link ( adres ) satırını kopyalayalım:
7) Son olarak kopyaladığımız linki stream tagları arasına yerleştirmek kalıyor. Bunun için ister eliniz ile
kodlarını yazmanız ya da metin ekranına direk kopyaladığınız linki yapıştırdıktan sonra tekrar seçerek bir defa resimdeki simgeye basmanız yeterli olacaktır:
Sonuç:
_________________ " Bir bal çanağı olmak isterdim
Çocuklar parmaklarını banardı gözlerime
Kör olurdum ufak elleriyle
'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim.. "
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız