işe geldim pc açtım forma girdim sonra küçük bir toplantı vardı her zamanki işler her zamanki insanlar (birileri manzara seyrettirdi sonra kaçtı) şimdide akşam oldu gidiyorum ne güzel anlattım ama
sabah 11:00'de uyandırıldım, oda da yapılan gürültü üzerine. Sonra 11:30 servisi ile okula gittim. 12:00-21:00 arası dersim vardı. İlk ders politikaydı; hoca ninni söyler gibi anlatınca içim geçmiş tam en güzel yerinde hoca Alper dedi, sen sorumu cevaplamak istedin galiba diye ekleyince kendime geldim... Fırçamı yiyince de tamamen uyandım. Ardından konu 80 ihtilaline gelince hoca ile bir olup, bir çocuğu rezil ettik. 15:00'de ders bitti. Sosyoloji dersine istemeye istemeye gittim ve bir saat ders işleyen hoca vize sınav sorularını verdi ve ders bitti. Son ders Hukuk 18:00'de ama ben gitmeyeceğim...
her hafta içi oldugu gıbı dersım 9 daydı tabı benm uyanamadım ve 2 .derse geldım o arada da netteyım işte.. sevgılım yanımdaydı bugun gıtcek bu yuzden bıraz uzuntuluyum tabı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız