Pano

Pano » Melankoli Özel Bölüm » Yazarlar / Şairler » Hüseyin Evcil

• Kule Günlüğü / Jodie 2 •

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [1 mesaj]
Tek Mesaj Gösterimi Tek Mesaj Gösterimi • Mesaj: #1
YazarMesaj
tyrannos-fan
 bohem
Gizlenmiş Avatar

[Üye Notları]

Üye No: 84
Konu: 23

Tarih: Cum May 18, 2007 1:33 am | Açıklama: Not 
Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Jodie

Dünden bu yana nasılsın ?
Lütfen iyi ol.
Bana gönderdiğin mesajlarında samimi olduğunun farkındayım. Bir bölümünü hala okuyamasam da temiz yüreğinden çıktıkları kesin. Sevindim.
Unutma, hayatın içinde konu ne olursa olsun, onu canlı tutmak, yaşatmak için emek ve sevgi gerekiyor. İnsan, hoşlanmadığı bir şeyden kendiliğinden uzaklaşır. Görmek istemediğimiz insanlar, tablolar olabilir. Fakat görmek istediğimiz şeyleri göremediğimizde de hüzün duyarız.
Aramızdaki sıcaklığı koruyabiliriz. Ateş sönmesin.
Birbirimizi kolay bulmadık.
Ben ilahi güce ve yardımlarına inanırım.
Resmini inceledikten sonra, sana yakın olmak istedim. Yüzündeki sevimli ifadeye dayanarak hareket ettim.
Aynı kentlerde, aynı mekanlarda değiliz. Dün gece rahatsızlandım. Tam iki saat karın ağrılarından kıvrandım. Tranqo Buskas draje vardı. İçecektim. Komşuma verdiğimi hatırladım. Nöbetçi eczane çok uzaktaydı. Kekik suyu aradım evin içinde. Bitmiş. Oysa bulundururdum ve çok iyi gelirdi. Baktım saat gecenin 04 ü. Karnım acıktı. Çorba yaptım ama yarısı kaldı. Soğumadan, bir kedi olsa yedirsem dedim. Kapıyı açtım ki, bana bakan kül rengi bir kedi. Verdim hemen.
Bu gece rüyama girmeye çalış. Merhaba de bütün güzelliğinle.
Orada geçen hayatını ve gelecekteki hayatına müdahale edecek insanların kafa yapılarını bilmiyorum. Ben, karıncaları bile incitmediğimi kanıtlasam da, senin dışındakiler anlamak istemezler. Anlamalarını da beklemem zaten. Burası Danimarka, Hollanda değil. Henüz gelişimini tamamlayamamış bir ülke. Sokakta yürüyenlerden olmadığımı biliyorsun. Sanatla uğraşan bir insan olarak sıcaklığım seni mutlu edecekse ve dünyana pozitif yansıyacaksa, beni içinde saklamanı isterim. Dışarı çıkardığında saldırırlar ya da çalıp götürürler ( toplumu kastediyorum ).
Sigara kullanıyor musun, günde ne kadar içiyorsun ? Ben çok az. İçiyorsan eğer, dozunu kaçırmadan içmeye çalış. Günün birinde buluşursak, birlikte içelim olur mu ? İzlediğim bir filmde kadın ve erkek, yaktıkları tek sigaradan çıkan dumanın havada dağılmasına izin vermiyorlardı. Biri üflüyordu, diğeri de hemen alıp içine çekiyordu. Bu bir kaç kez karşılıklı tekrarlandı. İlginç tercih. En sonunda erkek: Seni seviyorum dedi. Esaretin Bedeli isimli filmde - cezaevinde geçiyor - oyuncu dedi ki: Umut güzel bir şeydir, güzel şeyler de asla ölmez. Başka bir filmde, kadın sevdiği erkeğe dönerek: Ölürsen gebertirim seni demişti.
Emekli bir büyüğüme sordum. Efendim dedim: Sizi hayatta en çok ne üzer ? Sevdiğim bir insanın bana yalan söylediğinin ortaya çıkması dedi.
Küçük bir benzetme: Temelsiz ve izinsiz gecekonduların makinalarla yıkıldığı gibi ilişkiler de yalanlar nedeniyle yıkılıyor hep.
İlk fırsatta hayallerimizden konuşalım. Gece uygun olursan yaz. Beklerim, bana iyi gelir. Uçtakilerden seç lütfen.
Bilemeyiz yarınların ne getireceğini. Bugün yaşıyor olmanın tadını çıkar. Gece balkona çık elinde çayla ve kendini göster yukarıdaki yıldızlara. Kıskansınlar.
Binlerce yıldır ışık saçıyorlar ama özgür değiller. Konuşamazlar, buluşamazlar. Buluşamayacaklar
Jodie yanına şimdi gelemem. Fakat seni düşünmeye devam edeceğimden emin ol.

Tyrannos Production
Mektubun kopyalanması ve çoğaltılması suç kapsamına girer.
Başa dön Çevrimdışı
İletileri göster:   
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [1 mesaj]

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Son İleti
Yeni ileti yok Kule Günlüğü / Jodie 2 tyrannos-fan Hüseyin Evcil 0 Cum May 18, 2007 1:31 am
tyrannos-fan Son gönderilen iletiler
Yeni ileti yok Kule Günlüğü / Jodie 2 tyrannos-fan Hüseyin Evcil 0 Cum May 18, 2007 1:32 am
Yeni ileti yok Kule Günlüğü / Kan Çivileri
Vatan Hepimizin
tyrannos-fan Hüseyin Evcil 0 Cum May 18, 2007 1:37 am
Yeni ileti yok Kule Günlüğü / Tanışmalara Dair 2
Tyrannos
tyrannos-fan Hüseyin Evcil 0 Sal Şub 20, 2007 1:52 am
Yeni ileti yok Kule Günlüğü / Yolcunun Sözleri tyrannos-fan Hüseyin Evcil 0 Per Mar 08, 2007 1:00 pm

Pano » Melankoli Özel Bölüm » Yazarlar / Şairler » Hüseyin Evcil

Aranacak kelime:
Forum Seçin:   
Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Konuyu görüntüleyen kullanıcılar: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir
Yok 
Bölüm Yetkilisi: Pano Yöneticileri
Yetki Düzeni: WebMaster, Genel Adminler, Pano Yöneticileri, Editörler, Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, Yazar Tk.

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Pano · Basit Görünüm · RSS · Yardım · Kurallar · Çerezleri Sil · İletişim
Sist.: phpBB Group • TR Çeviri: phpBBTürkiye • Tema: Mavera
Melankoliyiz © 2006-2008
[Yükleme: 0.10401 sn][Sorgu: 23][GZIP: Açık][Debug: Açık]