| |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Toplam 5 mesaj] |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Düzelten: Sch`; Çar Ağu 06, 2008 1:48 pm » Başlık düzenlendi. |
|
|
 |
|
|
|
|
vive l'Amour
|
Tarih: Per Nis 03, 2008 12:15 am | Açıklama: |
Zaman zaman bu tür duygulara kapılmak normal. Hangi yaş sahibi olursa olsun insan, kaçınılmaz bir ruh halidir.
Esasında kendinden sıkılır insan. Bunun sonucunu da hayatına yansıtır.
Ancak; sağlığınız yerindeyse, aileniz, sevdikleriniz yanınızdaysa, ufak da olsa yüzünüzde bir tebessüm beliriyorsa dostlarınız sayesinde, güneşin doğuşunu ya da batışını görebiliyorsanız, duyabiliyorsanız martıların sesini, yalınayak yürüyebiliyorsanız kumsalda, başınızı sokacak bir eviniz varsa... Şükredin tüm bunlara.
Sevgiyle ve huzurla kalın. |
|
_________________ “...monsieur mon passé, voulez-vous passer...”
|
|
|
 |
|
|
|
|
Cerrahpaşalı
|
Tarih: Per Nis 03, 2008 12:38 am | Açıklama: Re: nedir bu? |
« misery » demiş ki: Bu herşeyden sıkılmış,hiç birşeyden memnun olmayan,her geçen gün gittikçe değişen ruh halimden sıkıldım artık. iyice dengesizleştim bu aralar.bir an gülüyorken bir an ağlayabiliyorum yada gülüncek şeye ağlayıp ağlancak şeye gülüyorum. içime kapandım iyice. etrafımdaki insanları kırıyorum, duygularıma hakim olamıyorum, anlık kararlar veriyorum, bazen yalnız kalmak istiyorum bazende yalnızlıktan kimseszilkten korkuyorum. . .
gerçekten bu halimin nedeni ne çok merak ediyorum ergenlik dedikleri şey bu mu?
eğer öyleyse atlatmak için ne yapabilirim...??? sonum kötü olcak böle giderse
Merhaba misery;
Galiba ergenlik o s: Belirttiğiniz gibi gününüz gününüzü, anınız anınızı tutmaz. Misal, yarın bu başlığın bir ehemmiyeti kalmayabilir. Belki mutluluktan bulutlar üzerinde seyredersiniz alemi, ya da sıkıntı ve hayal kırıklıklarından yerin dibinde seyreder ibret-i alem sizi. Nesimi ne güzel demiş..
Umuyoruz ve diliyoruz ki; ilki olur. Yarın, yeni bir gün. Belki yarın hiç olmayabilir. Belki bu mesajı dahi okuyamayabilirsiniz. Belki yarın biz de sizin durumunuzu göremeyiz. Yani, eğer yarın olduysa, herşeye rağmen en azından bir şükürü hakedecektir. Dünya fani, ölüm ani, Yar'im nerde hani
Korkularınız için kendinizden ihtiyatlı olunuz. Dil, en basitinden. Bir söz söylersiniz, cümlesinin öznesi olursunuz, herkes dostunuzdur. Bir söz daha söylersiniz, cümlesinde nokta kadar kıymetiniz kalmaz, olmaz. Hacı Bektaş Veli'nin dediği gibi: "Eline, beline, diline.. " Gerisinden korkmayınız, herşey olacağına varır. Kaza, kader.
Mutlu geceler.. |
|
_________________ " Bir bal çanağı olmak isterdim
Çocuklar parmaklarını banardı gözlerime
Kör olurdum ufak elleriyle
'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim.. "
|
|
|
 |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Toplam 5 mesaj] |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
|
|