|
| 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Toplam 13 mesaj] | |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Cerrahpaşalı
|
Tarih: Çar Tem 02, 2008 3:43 pm | Açıklama: |
« 1 » demiş ki: « ..GöLgE.. » demiş ki: Merhaba 1;
Anlık çevrimiçi kullanıcısı çok, bol üyeli bir çok forum ve arkadaşlık sitesi sizin de malumunuz bolca. Belki bu size kibar bir tabirle 'o zaman o sitelere girin, gidin' gibi gelebilir ama öyle değil. .biz imtina ile sizleri karşılamaya, kucak açmaya gayret sarfediyoruz. Çünkü gerçekten bu işlerde başarılı, gıpta ile baktığımız forumlar var. İşlerinde iyiler. Çünkü ağzına kadar reklamlar ile donatmış oldukları bir panoları var ve kaydınızın onayı ile birlikte satılacak olan e-mail adresleriniz ellerinde; bir alış-veriş sitesinin verdiği paraya bakıyor. Özel yazışmalarınız kayıt altında ve sizler onca çevrimiçi üye arasında şüphesiz popüler bir üyesinizdir. Sizlere katılmamak içten bile değil. Sizden 'o forum, bu site' diye bir seçim yapmanızı beklemiyoruz. Çoktan sonuç olmuş bir mazimiz cebimizde. Hesabınız aynı çıkıyorsa; başımız üstüne.. Lakin cümleleriniz aşağılama sınırına yaklaştığı anda, bir daha hoşgelemezsiniz. Hoşgörmeyiz. Bilgilerinize sunarız.
Mutlu akşamlar..
soyledıklerınde halkısın da bu altını zıdıgım ve bayadıgım cumleyı cözemedim!!! benim boyle bir duşüncede oldugumu veya buraya bunun ıcın geldigimi dusunmuyosun umarım..ben bu tur cumleler kurulacak sozler sarf edıgımı de dusunmuyorum..yani gayet sade bır soru sordum cumlelerımin buakadar sorun yaratacagını bilseydim sormazdım o sorulmaması gereken soruyu..neyse ben o sozmumu gerı alayım( neden kımse yok! sorusunu) da sorun kalmasın..
saygılar, sevgıler...
Söylediklerimizi şahsi algılamayınız lütfen. Herkes için geçerli olan cümlelerdi. Sizinle aynı istikamette düşünen arkadaşlarımız bundan önce de olmuştu, bugün de var, bundan sonra da olur. Bunda kuşku yok. Özetle; "soru sormayınız, yahut düşüncelerinizi söylemeyiniz" demedik, demiyoruz. Düşüncelerinizi yahut sorularınızı, .biz'e müstehzi bir üslup ile değil de, erdem ve ihsandan geçirilmiş bir biçimde sunmanızı rica ediyoruz. Bu şekilde sorduğunuz her türlü sorularınıza, buyurduğunuz her türlü düşüncelerinize, layık olduğunuz en güzel cevapları muhakkak alacaksınızdır.
.biz sözümüzü geri almıyoruz, herkes için geçerlidir.
Hoşgeldiniz.. |
|
_________________ " Bir bal çanağı olmak isterdim
Çocuklar parmaklarını banardı gözlerime
Kör olurdum ufak elleriyle
'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim.. "
|
|
|
 |
|
|
| 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Toplam 13 mesaj] | |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|