Sevgili günlük enson kendimi akıntıya bırakmaya karar vermiştim merak etme kararımdan henüz dönmedim ama akıntıyla sakin bir yolculuk umut ederken kendimi atlas okyanusunun dalgaları arasında buldum (: sevgili günlük ben bugüne kadar inandığım dava haricinde hiçbir şey için bu kadar savaş vermemiştim, arkadaşlarıma gülerdim işiniz gücünüz yokmu derdim meğer yokmuş bunu anladım
sewgili günlük;
bugün bi kez daha özledim onu..hergün olduğu gibi...
ölüm yok ya sonunda ayrılık dedim ama,ölümden zor geldi bugün bu ayrılık...
ayrıca az önce sewgili FatihBuğraKağan arkadaşımın benim gibilerin işleri güçleri neden olmadığını anlamış bulunmakta olduğunu öğrendim
bu arada 'gülme komşuna gelir başına' atasözünü de bi hatırlamak istedim sewgili günlük buna da,'kızım sana söylüyorum gelinim sen anla' denir ama neyse çok konuştum galiba...
Sevgili günlük az evvel sevgili darklawinya arkadaşımın o güzel taşını kafamda hissettim (: her neyse bugünü çok sakin geçirdim sevgili günlük inanmayacaksın dimi? benimde halen inanasım gelmiyor zaten bugün ne ''niye aramıyorsun'' diyen.. ne '' beni ne kadar seviyorsun'' diyen -ki kıl kaptım ben bu soruya günden güne hatta saatten saate sevgi değişmezki (: herneyse özetle bugün telefonum akşama kadar kapalıydı bunuda itiraf etmiş oluyum..
Artık yarına allah kerim bakalım durumu nasıl idare edicez.. Sende benim için dua et sevgili günlük
8,30 annem tarafımdan uyandırıldım gömlek kıravat dreken okula vardım dersler sıkıcıtydı eve geldim annem 1 yığın laf ettiği incirliovaya gittik 9,30 eve geldim ödev yapıom
_________________ HeRkEs aRtİsT OlMuŞ AmA YöNEtMeN BeNiM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız