Pano

Pano » Hoşgeldiniz » Yeni Üyeler

• Selam •

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Toplam 13 mesaj] | Sayfa: «12
Tek Mesaj Gösterimi Tek Mesaj Gösterimi • Mesaj: #11
YazarMesaj
F.BuğraKağan
 EmektârEmektâr
Gizlenmiş Avatar

[Üye Notları]

Üye No: 507
Konu: 101

Tarih: Sal Tem 01, 2008 9:39 am | Açıklama: Hazine 
Alıntıyla Cevap Gönder

ama illada arasıra ben forumda yaramazlık yapıcam dersen bana bir öm at bazen benimde canım çok sıkılıyor tekrar hoşgeldin Lethercap
Başa dön Çevrimdışı
Tek Mesaj Gösterimi Tek Mesaj Gösterimi • Mesaj: #12
YazarMesaj
1

Gizlenmiş Avatar

[Üye Notları]

Üye No: 630
Konu: 4

Tarih: Çar Tem 02, 2008 2:21 pm | Açıklama:  
Alıntıyla Cevap Gönder

« ..GöLgE.. http://www.melankoliyiz.biz/images/alinti-git.jpg » demiş ki:
Merhaba 1;

Anlık çevrimiçi kullanıcısı çok, bol üyeli bir çok forum ve arkadaşlık sitesi sizin de malumunuz bolca. Belki bu size kibar bir tabirle 'o zaman o sitelere girin, gidin' gibi gelebilir ama öyle değil. .biz imtina ile sizleri karşılamaya, kucak açmaya gayret sarfediyoruz. Çünkü gerçekten bu işlerde başarılı, gıpta ile baktığımız forumlar var. İşlerinde iyiler. Çünkü ağzına kadar reklamlar ile donatmış oldukları bir panoları var ve kaydınızın onayı ile birlikte satılacak olan e-mail adresleriniz ellerinde; bir alış-veriş sitesinin verdiği paraya bakıyor. Özel yazışmalarınız kayıt altında ve sizler onca çevrimiçi üye arasında şüphesiz popüler bir üyesinizdir. Sizlere katılmamak içten bile değil. Sizden 'o forum, bu site' diye bir seçim yapmanızı beklemiyoruz. Çoktan sonuç olmuş bir mazimiz cebimizde. Hesabınız aynı çıkıyorsa; başımız üstüne.. Lakin cümleleriniz aşağılama sınırına yaklaştığı anda, bir daha hoşgelemezsiniz. Hoşgörmeyiz. Bilgilerinize sunarız.

Mutlu akşamlar..

soyledıklerınde halkısın da bu altını zıdıgım ve bayadıgım cumleyı cözemedim!!! benim boyle bir duşüncede oldugumu veya buraya bunun ıcın geldigimi dusunmuyosun umarım..ben bu tur cumleler kurulacak sozler sarf edıgımı de dusunmuyorum..yani gayet sade bır soru sordum cumlelerımin buakadar sorun yaratacagını bilseydim sormazdım o sorulmaması gereken soruyu..neyse ben o sozmumu gerı alayım( neden kımse yok! sorusunu) da sorun kalmasın..

saygılar, sevgıler...
Başa dön Çevrimdışı
Tek Mesaj Gösterimi Tek Mesaj Gösterimi • Mesaj: #13
YazarMesaj
..GöLgE..
 CerrahpaşalıWebMaster
Gizlenmiş Avatar

[Üye Notları]

Üye No: 1
Konu: 488

Tarih: Çar Tem 02, 2008 3:43 pm | Açıklama:  
Alıntıyla Cevap Gönder

« 1 http://www.melankoliyiz.biz/images/alinti-git.jpg » demiş ki:
« ..GöLgE.. http://www.melankoliyiz.biz/images/alinti-git.jpg » demiş ki:
Merhaba 1;

Anlık çevrimiçi kullanıcısı çok, bol üyeli bir çok forum ve arkadaşlık sitesi sizin de malumunuz bolca. Belki bu size kibar bir tabirle 'o zaman o sitelere girin, gidin' gibi gelebilir ama öyle değil. .biz imtina ile sizleri karşılamaya, kucak açmaya gayret sarfediyoruz. Çünkü gerçekten bu işlerde başarılı, gıpta ile baktığımız forumlar var. İşlerinde iyiler. Çünkü ağzına kadar reklamlar ile donatmış oldukları bir panoları var ve kaydınızın onayı ile birlikte satılacak olan e-mail adresleriniz ellerinde; bir alış-veriş sitesinin verdiği paraya bakıyor. Özel yazışmalarınız kayıt altında ve sizler onca çevrimiçi üye arasında şüphesiz popüler bir üyesinizdir. Sizlere katılmamak içten bile değil. Sizden 'o forum, bu site' diye bir seçim yapmanızı beklemiyoruz. Çoktan sonuç olmuş bir mazimiz cebimizde. Hesabınız aynı çıkıyorsa; başımız üstüne.. Lakin cümleleriniz aşağılama sınırına yaklaştığı anda, bir daha hoşgelemezsiniz. Hoşgörmeyiz. Bilgilerinize sunarız.

Mutlu akşamlar..

soyledıklerınde halkısın da bu altını zıdıgım ve bayadıgım cumleyı cözemedim!!! benim boyle bir duşüncede oldugumu veya buraya bunun ıcın geldigimi dusunmuyosun umarım..ben bu tur cumleler kurulacak sozler sarf edıgımı de dusunmuyorum..yani gayet sade bır soru sordum cumlelerımin buakadar sorun yaratacagını bilseydim sormazdım o sorulmaması gereken soruyu..neyse ben o sozmumu gerı alayım( neden kımse yok! sorusunu) da sorun kalmasın..

saygılar, sevgıler...

Söylediklerimizi şahsi algılamayınız lütfen. Herkes için geçerli olan cümlelerdi. Sizinle aynı istikamette düşünen arkadaşlarımız bundan önce de olmuştu, bugün de var, bundan sonra da olur. Bunda kuşku yok. Özetle; "soru sormayınız, yahut düşüncelerinizi söylemeyiniz" demedik, demiyoruz. Düşüncelerinizi yahut sorularınızı, .biz'e müstehzi bir üslup ile değil de, erdem ve ihsandan geçirilmiş bir biçimde sunmanızı rica ediyoruz. Bu şekilde sorduğunuz her türlü sorularınıza, buyurduğunuz her türlü düşüncelerinize, layık olduğunuz en güzel cevapları muhakkak alacaksınızdır.

.biz sözümüzü geri almıyoruz, herkes için geçerlidir.

Hoşgeldiniz..

'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim..
"
Başa dön Gizli
İletileri göster:   
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Toplam 13 mesaj] | Sayfa: «12

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Son İleti
Yeni ileti yok selam selam merhaba thebravechild Yeni Üyeler 3 Per Ekm 05, 2006 2:16 pm
Pagan Son gönderilen iletiler
Yeni ileti yok Selam M@v! Yeni Üyeler 8 Pzr Ekm 29, 2006 5:16 pm
_ŞeBoKoLiK_ Son gönderilen iletiler
Yeni ileti yok Selam The.`KinG Yeni Üyeler 8 Çar Mar 21, 2007 11:15 am
yalnızkız Son gönderilen iletiler
Yeni ileti yok selam eczserkan Yeni Üyeler 7 Cum Kas 24, 2006 4:16 pm
Pagan Son gönderilen iletiler
Yeni ileti yok Selam... Dilek Yeni Üyeler 11 Cmt Mar 10, 2007 10:50 pm
Kinyas Son gönderilen iletiler

Pano » Hoşgeldiniz » Yeni Üyeler

Aranacak kelime:
Forum Seçin:   
Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Konuyu görüntüleyen kullanıcılar: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 0 Misafir
Yok 
Bölüm Yetkilisi: Pano Yöneticileri
Yetki Düzeni: WebMaster, Genel Adminler, Pano Yöneticileri, Editörler, Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, Yazar Tk.

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Pano · Basit Görünüm · RSS · Yardım · Kurallar · Çerezleri Sil · İletişim
Sist.: phpBB Group • TR Çeviri: phpBBTürkiye • Tema: Mavera
Melankoliyiz © 2006-2008
[Yükleme: 0.20339 sn][Sorgu: 26][GZIP: Açık][Debug: Açık]