|
| 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Toplam 11 mesaj] | |
|
|
|
|
|
vive l'Amour
|
Tarih: Pts Mar 19, 2007 11:16 pm | Açıklama: Cezmi Ersöz |
Yine Seninle Geldi Hayat...
Hayat kitaplarda yazılan gibi değilmiş.Kitaplarda her kelimenin altında başka bir kelime gizliymiş.her yüzün altında başka bir yüz...Böyle gidiyormuş,bunun sonu yokmuş.
Geç de olsa şimdi anlıyorum.Beni aşar bu kelimelerin altındaki kelimeler,bu yüzlerin altındaki yüzler...Ben içimdeki acıya bakarım.İçimdeki enayiliğe bakarım.
Evet,kelimelerin altındaki kelimeyi,yüzlerin altındaki yüzü biliyorum ama,ben seni içimde hissederken,sana inanmışken şehrin her tarafında yanan bir ışık vardı.Yollarda,bahçelerde,hiç durmadan yanan bir ışık...Sen bu hayatta herşeyi benden iyi bilirsin.Öyleyse açıkla seni içimde hissettiğim her an hayatı aydınlatan bu ışığı...yollarda,bahçelerde,evlerde gece gündüz durmadan yanan bu ışığı...
Hadi böyle bir ışığın hiç olmadığına inandır beni.Enayisin de bana... Çocuklardan,sarhoşlardan,budalalardan bile daha enayi...
Dünyayı,insanları,hayatları göründüğü gibi sandığım için...Herşeyin göründüğü gibi olduğuna inandığım ve öyle sevdiğim için enayisin de...
Ama açıkla bana bu ışığı...
 |
|
_________________ “...monsieur mon passé, voulez-vous passer...”
|
|
|
| Düzelten: Sch`; Sal Nis 24, 2007 5:24 pm » Düzenlendi... |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
vive l'Amour
|
Tarih: Çar May 30, 2007 4:47 pm | Açıklama: Yetim Sevinçli Aşkımız |
Nasil da unuttuk,
kimsesiz odalarda
iste vaktidir kendimizden kopmanin,
dedigimiz o sonsuzluk anlarinin
bizi herkesten ayirdigini...
Nasil da unuttuk,
mutluluktan,hazdan,sevincten
daha cok bizi hayata baglayan
o istirap dolu hayaletin,
o kara hulyanin
bizi herkesten ayirdigini...
Simdi yetim sevincli askimiz
buyulenmis,hayran kendine,
simdi vakitsiz, belki cok gec, kayitsiz
kendine...
Atiyor tenini, tenindeki ruhu
atiyor,
kor ve iradesiz bir sehvetin atesine... |
|
_________________ “...monsieur mon passé, voulez-vous passer...”
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
| 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Toplam 11 mesaj] | |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|