selamlar ben yanlış kişiye aşık oldum yine ve bu da 10 ay sürdü bitti ben bitirdim neden derseniz hatalarına dayanacak gücüm kalmamıştı
offf niye doğru düzgün olgun biri çıkmıyor karşıma biliyorum daha küçüğüm erken niceleri çıkacak diyeceksiniz ama üzülmekten bıktım şimdiden ve birine bukadar aşık olup sonra bir başkasına böle bağlanmak saçma geliyo sanki öle yapınca sonra aşık olduum kişiye ihanet edecekmiş gibi hissediyorum kendimiiii bilmem anlatabildim mi derdimi ??? üzgün müyüm derseniz değilim yani ilişkimin bittiğine üzülmedim.....
10 ay kısa bir süre sayılmaz. Geçmiş olsun diyelim..
_________________ " Bir bal çanağı olmak isterdim
Çocuklar parmaklarını banardı gözlerime
Kör olurdum ufak elleriyle
'Bugün' diye başlayan bir masal söylerdim
Gülüşürlerdi, gülerdim.. "
yanlış kişilere aşık oluyorum demişsin malesef aşık olcağımız kişileri seçemioruz hepimizinde bildiği gbii ,,10 aydan sonra başkasına alışmak zor olabilir sonuçta 10 ay hayatını biriyle paylaşınca ister istemez hayatında bazı deişiklikler oluo ve bunlara alışıyosun bi başkasındanda o alıştıın şeyleri bekliosun... ama bi başkasıyla olnca emin ol ihanet etmiş olmazsın kimseye sonuçta hayat bu biten biter devamı yoktur bunun kii sen kendin ayrılmışssın ve pişman deilsin,,eğer sevdim dediğin kişiyi kalbindede bitirebilirsen yolun açık olsunn;) (pek bi kısa yazdım yaa )
seni en iyi anlayan kişi benimdir heralde =) hatta senden daha kötü bi durumdaydım bn 2 yıllık bi ilişkiyi bitrdm değermiydi peki haketmeyen birine 2 yılımı verdim tabiki değmezdi öyle şeyler yaşatıyoki sana sevgi diye birşey kalmıyo eminsin sevmediğinden ama alışkanlık kalıyo sadece özlüyosun ama bişeyin farkında olmuyosun senin sevgini haketmeyen biri onu özlemeni onu düşünmeni sorun yapmanı hakediyomu???
ilk önce sorununu kendi içinde çözmelisin
şimdi geçmişte yaptığımız şeyleri düşünüp pişman oluyoruz zamanın kıymetini bilemiyoruz peki bu anını neden bunları düşünerek geçiriyosun ilerde bigün bunlar içinde pişman olmakmı istiyosun??
yaşadığın anın tadını çıkart ki ilerde bugünleri özlemeyesin
biri gelir biri gider takma kafana olurmu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız